UA Forum

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UA Forum » Тестовый форум » паркан

паркан

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

мій чоловік сказав знайти паркан для нашого будинку. Я ніколи таким не займалася тому не знаю де можна знайти паркан. Ви можете мені дати пораду з цієї теми?

0

2

уфф, та хіба скадано було забити в пошук паркани. Там безліч варіантів , потрібно звісно для цього і купу часу бо швидно ви не зможете знайти сайт що вам підійде. Але більш ніж можливо .. успіхів вам

0

3

ну в цілому я вважаю що паркан можна зробити самому, потрібно тільки подивитися відео в ютубі та якісь метеріали . Думаю що це не дуже складно

0

4

так, можливо зробити його не скаладно, але це ж скільки потрібно на це сил та часу. А як же діти та сім я , а ще робота та інші справи. Я думаю що якщо ви ніколи цім не займалися то це ще й небезпечно. Я наприклад знайшла сайт де можна по приємним цінам отримати паркан що буде і прикрашпти будівлю і в той же час виконувати свої функції захисьту https://vorota-center.com.ua/metalliche … y-zhaluzi/ я замовляла сучаний паркан жалюзі ціна була доступна, а якість дуже викока порівняно з іншими що я бачила на різних сайтах в інтернеті

0

Вы здесь » UA Forum » Тестовый форум » паркан