UA Forum

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » UA Forum » Тестовый форум » Що б обрали ноутбук чи стаціонарний пк?

Що б обрали ноутбук чи стаціонарний пк?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Що б обрали ноутбук чи стаціонарний пк?

0

2

Раніше я б вибрав стаціонарний пк, але після того як я купив собі Ноутбук ASUS TUF Gaming A17 https://www.moyo.ua/noutbuk_asus_tuf_ga … 25241.html , моя думка змінилася. Це один з найкращих ігрових ноутбуків, який являє собою потужний пристрій з високими технічними характеристиками, здатний запускати навіть найвимогливіші ігри. Дизайн ноутбука ASUS TUF Gaming A17 можна описати як сучасний і стильний. Чорний корпус із металу з матовим оздобленням і червоні акценти надають йому впізнаваного вигляду. Ноутбук оснащений 17,3-дюймовим екраном з роздільною здатністю Full HD, що забезпечує яскраву і чітку картинку, а також високу частоту оновлення в 144 Гц, що робить ігровий процес ще більш плавним.

0

3

Вибір між ноутбуком і стаціонарним ПК залежить від ваших потреб і переваг. Ноутбуки пропонують портативність і зручність, оскільки їх можна легко брати з собою. З іншого боку, стаціонарні комп'ютери зазвичай пропонують потужнішу і більш розширювану конфігурацію, ніж ноутбуки, тому вони можуть краще підходити для складніших завдань, як-от 3D-моделювання, рендеринг відео або ігри з високою роздільною здатністю. Якщо ви плануєте працювати в різних місцях або потребуєте портативності, то ноутбук може бути найкращим вибором. Якщо вам потрібна велика потужність і розширюваність, то стаціонарний ПК може бути кращим.

0

4

Практично у кожній сім'ї зараз є духова шафа. Деякі люди встановлюють їх окремо (вбудовують у меблі), інші – купують комбіновані прилади (плита: духовка + варильна панель). Незалежно від типу плити найбільш важливим є вид палива. Ми ремонтуємо газові духові шафи. Варто зазначити, що при проблемах з будь-яким газовим обладнанням спочатку необхідно перекрити подачу газу, відкрити вікна для провітрювання приміщення, а потім негайно дзвонити в службу газу. Тільки після цього варто звертатися по ремонт самого обладнання.

У нашому сервісному центрі "Дніпро-Ремонт" Ви можете замовити виїзд майстра для усунення будь-якої з поломок духової шафи, наприклад: не працює духова шафа, не включається пальник, не нагрівається, не працює електрозапалювання, заклинив кран духовки, пальник духовки не запалюється. Це найпопулярніші види поломок, але Ви можете бути впевнені, що наш майстер зможе впоратися навіть із рідкісною та незвичайною поломкою.

0

5

Я за ноутбук больше голосую . Ну а там уже смотрите сами .

0

6

Я б теж взяла ноутбук, як зовсім недавно я і вчинила. До речі, купувала я його у магазині https://fopi.ua/ua/noutbuky . Можете ознайомитися з їх пропозицією, тому що саме у них вибір представлений прямий дуже великий і різноманітний.

0

Вы здесь » UA Forum » Тестовый форум » Що б обрали ноутбук чи стаціонарний пк?